Leverancier van kwalitatief vlees

Al 20 jaar lang is Vleeshandel De Brandt-De Craecker met het grootste plezier uw leverancier van het meest kwalitatieve vlees op de markt. Bestel voor 17u al uw varkensvlees, kalfs- en rundvlees, lamsvlees, gevogelte en gehakt of fijne vleeswaren telefonisch of online en uw bestelling staat de volgende dag voor u klaar in onze vestiging in Lochristi.

Een stukje geschiedenis

Op 1 september 1995 werd in Elversele BVBA De Brandt opgericht. Ons succesverhaal ging van start met een groothandel in rundvlees. Enkele jaren later vonden we de tijd rijp om uit te breiden naar een grotere vestiging in Lochristi. Vanaf dan waren we niet alleen uw leverancier van rundvlees, maar ook van kalfs- en varkensvlees. Toen we weer enkele jaren verder waren, besloten we een 2de vestiging te openen in Anderlecht.

In 2014 onderging onze vestiging in Lochristi een grondige renovatie en modernisatie. Om u nog efficiënter van dienst te kunnen zijn, besloten we toen onze vestiging in Anderlecht te sluiten en ons volledig te richten op Lochristi, van waaruit alle bestellingen nu vertrekken.

Wil u meer weten over uw leverancier van allerhande soorten vlees of heeft u interesse in een samenwerking? Laat het ons snel weten!

 • Vandaag besteld voor 17h00, morgen staat het klaar

  Dag na dag streeft Vleeshandel De Brandt ernaar u de beste service te bieden. Wij weten als geen ander dat uw bestelling geen dagen op zich mag laten wachten. Bestelt u daarom uw vlees vandaag voor 17u, dan mag u erop rekenen dat uw vlees morgen geleverd wordt.

 • Kwaliteitsproducten

  U wil uw klanten enkel het beste aanbieden. En dat willen wij ook voor onze klanten! Daarom bieden we u enkel vleesproducten aan van de beste kwaliteit. Het bewijs? Plaats snel uw bestelling, ons vlees spreekt voor zichzelf.

 • Divers aanbod

  Rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, lamsvlees, gehakt(bereidingen), charcuterie…  U noemt het, wij verkopen het. Vleeshandel De Brandt heeft alles in huis opdat uw klanten uit het meest diverse aanbod kunnen kiezen. Zo heeft u steeds voor elk wat wils in huis en dit voor elke gelegenheid.

KIES VOOR KWALITEIT kies voor De Brandt Vleeshandel

 • Vandaag besteld voor 17h00, morgen staat het klaar

 • Kwaliteitsproducten

 • Divers aanbod